Σύστημα Συνεχούς Καταγραφής Γλυκόζης Medtrum S9

Η συνεχής καταγραφή των επιπέδων της γλυκόζης είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στα πλαίσια της προσπάθειας για παροχή ορθής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε όλα τα άτομα με διαβήτη.

To ΓΕΣΥ επιδοτεί πλήρως το κόστος του συγκεκριμένου συστήματος και η εταιρεία μας εγκρίθηκε να προμηθεύει σε όλους τους δικαιούχους ινσουλινοθεραπευόμενους, χωρίς κανένα κόστος, ανεξαρτήτου ηλικίας, το καινοτόμο Σύστημα Καταγραφής Γλυκόζης Medtrum S9, το οποίο αποτελείται από αισθητήρα 14 ημερών, πομπό που δεν χρειάζεται φόρτιση και την εφαρμογή που είναι διαθέσιμη για Android και Αpple κινητά.

Η εταιρεία Medtrum, δραστηριοποιείται ανά το παγκόσμιο και προσφέρει καινοτόμα προϊόντα ( π.χ. αντλία ινσουλίνης κλειστού κυκλώματος ) που σκοπό έχουν στη βελτίωση της ζωής των ασθενών με διαβήτη. Ο προηγμένος αισθητήρας, της εταιρείας Medtrum, εξασφαλίζει συνεχή και ακριβή μέτρηση των επιπέδων γλυκόζης κάθε 2 λεπτά και σε συνδυασμό με την εφαρμογή EasySense προσφέρει μια διαισθητική εμπειρία χρήστη, λεπτομερή στατιστικά στοιχεία, ανάλυση τάσεων και εξατομικευμένες ειδοποιήσεις, βοηθώντας τους χρήστες να κατανοήσουν τους παράγοντες που επηρεάζουν τα επίπεδα γλυκόζης.

Η ομάδα της Proton Medical (Cyprus) Ltd πέρα από την προμήθεια, παρέχει για το εν λόγω προϊόν συνεχή τεχνική υποστήριξη ( 24/7 ). Το Medtrum S9 διατίθεται και ιδιωτικά.